Hoi, ik ben Anna!

Het is mijn doel om je te helpen om samen te werken met je lichaam, zodat je fitter, blijer en vrijer wordt. Dit doe ik door blokkades op te sporen met mijn handen en deze op te lossen en ook door goeie vragen te stellen, te luisteren en advies te geven.

“Neat is wat it liket en it is ek net oars”

Deze uitspraak vat mooi samen hoe ik in het leven sta en ook hoe ik mijn werk doe.

Ieder mens heeft zijn of haar verhaal en daarom is geen (pijn)klacht gelijk. Het is elke keer de kunst om de juiste ingang te vinden om iets te kunnen oplossen. Daar vind ik mijn uitdaging in en als dat lukt, geeft dat veel voldoening voor zowel mij als de cliënt.

Ik geloof heel erg in het zelfherstellend vermogen van ons lichaam. Het hele systeem is erop uit om zo goed mogelijk te functioneren. Als er dus een probleem komt, die niet uit zichzelf oplost, is er blijkbaar iets dat in de weg staat van dit herstel. Dit kan een blokkade in het lichaam zelf zijn, zoals littekenweefsel of een gewrichtsblokkade, maar het kan ook in stand gehouden worden door gedrag, voeding of zelfs gedachten en emoties. De kunst is om de blokkade te vinden en op te lossen, zodat het herstel wél weer kan plaatsvinden.

Als therapeut heb ik intussen veel verschillende cursussen en opleidingen gevolgd, waardoor ik een hele brede kijk heb gekregen en klachten/problemen ook vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen en met verschillende technieken kan oplossen. Ontwikkeling is voor mij erg belangrijk, dus dat blijft een doorgaand proces.

Mensen zeggen vaak dat ze zich snel op hun gemak voelen en dat vind ik een groot compliment, want ik begrijp het goed dat je je best kwetsbaar voelt als cliënt.

In mijn vrije tijd vind je me meestal tussen de paarden. Paarden zijn voor mij echt een passie. Ik vind ze gewoon fascinerend mooi, van binnen en van buiten. Oorspronkelijk ben ik ook mijn vak “ingerold” omdat mijn paard een blessure had. Die moest ik toen van de fysiotherapeut gaan masseren, daarna heb ik een cursus sportmassage voor paarden gevolgd en toen sportmassage voor mensen en zo is het balletje gaan rollen….

Vragen? Stel ze hier! Of maak meteen een afspraak:

14 + 11 =