Vrijerbewegen.nl is gevestigd in Drachtstercompagnie, een dorp aan de rand van Drachten.

Contact:

Bellen of mailen, het kan allebei, maar ik ben telefonisch niet zo goed bereikbaar…. Daarom is mailen vaak wel zo handig!

Voor vragen, meer informatie, of het maken van een afspraak kun je het contactformulier gebruiken, of gewoon een e-mail sturen naar: info@vrijerbewegen.nl
Telefoon: 0614665022 appen mag ook (Praat mar Frysk)

Adres: De Feart 38, 9222 NT, Drachtstercompagnie.

Parkeren voor het hek (niet het erf oprijden) en dan voor het huis langs naar de ingang van de praktijk lopen. Let op: De praktijk bevindt zich op de 1e verdieping, deze is alleen per trap bereikbaar.

Bezoek alleen op afspraak!

Gegevens Manuele praktijk Anna

De therapeut (Anna Bron) is aangesloten bij de Nederlandse vereniging  van somatherapeuten (NVST).  A+licentie
Zorgverlener (Anna Bron) is geregistreerd bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).  Register therapeut BCZ® of HQT ® (High Quality Therapist) 
AGB-code praktijk: 90-53389
AGB-code zorgverlener: 90-044687
Kvk: 01180426

Tarief en vergoeding zorgverzekeraars

Een behandeling kost €75,- 

De behandeling valt onder alternatieve geneeswijzen en wordt door de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. De behandeling valt onder Shiatsu, Massagetherapie of Reflexzonetherapie. 

Om teleurstelling te voorkomen is het raadzaam om eerst de polis goed door te kijken of contact op te nemen met de zorgverzekaar. (zie gegevens van de praktijk hierboven).

Vragen? Stel ze hier! Of maak meteen een afspraak:

1 + 11 =

Anna Bron

Anna Bron

Soma therapeut en vitaliteitscoach