• Blijf op de hoogte!

  meld je hier aan en ontvang het laatste nieuws via e-mail

  Sign up

 • Hier vind je verschillende technieken/methoden die ik gebruik tijdens de behandelingen. 

  Sommige technieken vormen een op zichzelf staande behandeling, andere technieken worden met elkaar gecombineerd om tot een optimale behandeling te komen. 

  Welke behandeling het beste werkt, is afhankelijk van persoon tot persoon en de klachten. 

 • Met Shiatsu wordt lichaam en geest weer in balans gebracht met behulp van drukpunten en soms ook met rotaties en strekkingen. Er zijn verschillende stijlen shiatsu.

  Lees meer

  Shiatsu

  Shiatsu

  Met Shiatsu wordt lichaam en geest weer in balans gebracht met behulp van drukpunten en soms ook met rotaties en strekkingen. Er zijn verschillende stijlen shiatsu.

  Lees meer

 • Stoelshiatsu is een korte behandeling die effectief wordt ingezet ter preventie van klachten. De stoelshiatsu is erg geschikt om op locatie in te zetten.

  Lees meer

  Stoelshiatsu

  Stoelshiatsu

  Stoelshiatsu is een korte behandeling die effectief wordt ingezet ter preventie van klachten. De stoelshiatsu is erg geschikt om op locatie in te zetten.

  Lees meer

 • (Sport) massage helpt voor een sneller herstel na inspanning en zorgt ervoor dat je spieren soepel blijven en goed kunnen functioneren.

  Lees meer

  Sportmassage

  Sportmassage

  (Sport) massage helpt voor een sneller herstel na inspanning en zorgt ervoor dat je spieren soepel blijven en goed kunnen functioneren.

  Lees meer

 • Bij segmentale massage wordt gewerkt met reflexzones en bindweefselmassage. Er worden sterke prikkels aan het zenuwstelsel gegeven die het lichaam aanzetten tot herstel.

  Lees meer

  Segmentale massage

  Segmentale massage

  Bij segmentale massage wordt gewerkt met reflexzones en bindweefselmassage. Er worden sterke prikkels aan het zenuwstelsel gegeven die het lichaam aanzetten tot herstel.

  Lees meer

 • De dorn-methode is o.a. effectief bij beenlengte-verschil en scheefstand van het bekken en de wervelkolom.

  Lees meer

  Dorn methode

  Dorn methode

  De dorn-methode is o.a. effectief bij beenlengte-verschil en scheefstand van het bekken en de wervelkolom.

  Lees meer

 • Guasha helpt het lichaam om afvalstoffen goed af te voeren. Het is een echte opschoon-methode. Zeer effectief bij tal van klachten.

  Lees meer

  Guasha

  Guasha

  Guasha helpt het lichaam om afvalstoffen goed af te voeren. Het is een echte opschoon-methode. Zeer effectief bij tal van klachten.

  Lees meer

 • medical taping/kinesiotaping helpt o.a. bij het verminderen van pijn en het reguleren van de spierspanning. Het stimuleert lokaal de circulatie wat het herstel bevordert.

  Lees meer over kinesiotaping

  Medical Taping Concept

  Medical Taping Concept

  medical taping/kinesiotaping helpt o.a. bij het verminderen van pijn en het reguleren van de spierspanning. Het stimuleert lokaal de circulatie wat het herstel bevordert.

  Lees meer over kinesiotaping

 • Flexchair training is ontwikkeld voor de behandeling van lage rugklachten, maar ik zet het m.n. in bij ruiters om het ruitergevoel beter te ontwikkelen.

  lees meer

  Flexchairtraining

  Flexchairtraining

  Flexchair training is ontwikkeld voor de behandeling van lage rugklachten, maar ik zet het m.n. in bij ruiters om het ruitergevoel beter te ontwikkelen.

  lees meer